• Tel: +385 (0)20 800 023     Mail: kontakt@dom-zdravlja-metkovic.hr

U sklopu Interreg – IPA CBC, IMPHACT projektnih aktivnosti, u Ljubuškom je od 11.3.2021- 12.03.2021 održan stručni sastanak svih partnera sa projekta te stručna radionica “Train the trainers” o palijativnoj medicini.

IMPHACT projektne aktivnosti imaju za cilj poboljšanje kvalitete i dostupnosti usluge palijativne zdravstvene njega u prekograničnim područjima. Vodeći partner na projektu je Dom zdravlja Metković, a projektni partneri su Dom zdravlja Ljubuški, Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja Podgorica i Javna ustanova Dom zdravlja Zenica.

Sudionici sastanka u Ljubuškom

Današnjim se sastankom željelo evaluirati dosadašnja postignuća, pobliže upoznati sve projektne partnere te dodatno educirati članove i djelatnike kako Doma zdravlja Metković tako i partnere o palijativnoj skrbi.

Na samoj edukaciji želimo zahvaliti našim nepresušnim i prestižnim edukatorima CEPAMET-a, prof.dr.sc. Marijani Braš, prim.dr.med i prof.dr.sc. Veljku Đorđeviću prim.dr.med. koji nam na sveobuhvatan i cjelovit pristup približuju područje palijativne medicine.

Članovi tima DZ Metković

Velike zahvale na organizaciji i gostoprimstvu partneru na projektu domaćinu DZ Ljubuški.