U organizaciji Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve te njihove humanitarne akcije “Veliko srce za djecu Neretve” isporučena je nabavljena oprema Domu zdravlja Metković. U sklopu navedene akcije nabavljena je te uručena na korištenje sljedeća oprema: sanitetsko vozilo, patronažno vozilo, CTG uređaj za potrebe rodlilšta, defibrilator za djecu, defibrilator za odrasle, kardio fotelja za sanitetsko vozilo, dvije kardio stolice za sanitetsko vozilo, sitna medicinska oprema za pedijatrijsku ordinaciju te prigodne majice sa logom za DZ Metković i DZ Ploče.

Prije same epidemije Covid-19 planirana je svečana primopredaja navedene opreme ali zbog mjera sprječavanja širenja epidemije koronavirusa i preporuka nadležnih tijela o izbjegavanju javnih okupljanja, prisiljeni smo bili otkazati taj događaj.

I u cijeloj ovoj epidemiji Covid-19 navedena oprema je od velikog značaja i sigurni smo da će pomoći u sprječavanju širenja epidemije.

Dom zdravlja Metković se u ime djece doline Neretve zahvaljuje Institutu za promicanje i razvoj doline Neretve te svim njihovim donatorima.

Humanitarna akcija “Veliko srce za djecu Neretve” dokazala nam je ponovno da Život čine male stvari i Veliko Srce!!

HVALA VAM!!!